Med Kingsize-Seng Frame – For Dem, Der Gerne Kæmpe Senge

Some of the images I have taken for Bonsoni Overvej at sætte i ting, som er ude af sæson, såsom havemøbler i vinter og tungt tøj i sommer. Hvis dit barn stadig er lille, sted, ting, som han eller hun kan have brug for på de nederste hylder eller i øjenhøjde for nem adgang. Da vores Stramt Eventyr er skræddersyet til at appellere til os, de kan ikke appellere til dig. Der er bare ikke meget derude, https://dobbeltsengmedopbevaring.dk som du kan gøre for underholdning thats “billige”. Det vil sige, der er ikke meget derude, medmindre du ved hvor du skal lede efter det, og hvis du ved hvordan, du kan gøre det på et “stramt.” Vi har stået på Shoestring Eventyr fra den dag, vi blev gift. Hvis du har virkelig nået til slutningen af den tilgængelige plads i dit hjem, er der altid mulighed for at leje nogle af self storage for ting, du ikke har brug for hver dag. Naturligvis, med mindre ejendele i første omgang kan gøre hele processen meget lettere, så overvej at have en stor slette, og derefter finde opbevaring til kun ting, du virkelig har brug for.

Når de bruges sammen, de kan gøre hele huset føle sig mere rummelige og åbne. I løbet af de år, Jeg har lært hvordan til at strække vores penge til at dække alle mulige utrolige “road trips”—nogle gange bare for en dag, nogle gange en hel uge. Hvis du nogensinde har behov for plads og en fantastisk en af slagsen, så er dette din bestemt valg. Det er slanke udseende og er konstrueret således, for at optage mindre plads og gøre de værelser, se mere rummelig. Når og hvor vi har gået, vi har haft oplevelser, som “penge kunne købe.” De to dusin eller flere foto albums, der er stablet op i min hal skab bevise det!

Vi fik “kun lige” nok til at betale huslejen, lige knap nok til at betale vores regninger, bare næppe nok til at holde dagligvarer i ” frig, bare næppe nok til at sætte en lille smule ind i en besparelser konto, og lige knap nok at have et par “engangs dollars” tilovers i slutningen af måneden. Faktisk så mange køreplaner, som vi har købt bruge røde prikker, som vi ved blot at henvise til interessante steder som “røde prikker på kortet.” For det andet, samle en “Road Eventyr Kit” og holde den klar til at gå! Im ikke tale om en simpel kort thats fik de store veje, som en rejse atlas, Im taler om en af de store papir køreplaner, som du kan aldrig refold korrekt. For det første, hvis du ikke har en virkelig god køreplan for din tilstand (eller den stat, hvor du har til hensigt at rejse)—KØB EN.

de Fleste af værelserne har mindst 20 pct. af deres volumen område spildt, fordi det er over højden af de møbler og beboer i hovedet. Under trappen er et andet område, ofte spildt, så overvej at købe en ekstra skuffe eller en pæn størrelse boks til at glide her og gøre brug af den tilgængelige plads. Hvis du har kørt ud af vandret plads i hjemmet, se, hvis du kan gå lodret i stedet for. Fantastisk til at gøre brug af lodret plads og til dekoration uden søm eller tape, der kan falde ned eller efterlade rester, 3M Command Strips og Kroge kommer i en række forskellige former og størrelser, der er designet til et utal af formål.


Comments are closed