Få styr på julegaverne på Cyber Monday

Cyber Monday falder på mandagen umiddelbart efter Black Friday, som ligger den sidste fredag i november. Derfor falder Cyber Monday i år på 2. december med under en måned til juleaften. Er du en af dem, der allerede er godt i gang med at få styr på julegaverne, så kan du jo bruge dagen på at finde gode tilbud til dig selv. Er du på den anden side en af dem, der endnu ikke er gået i gang, så er Cyber Monday en oplagt mulighed for at få hevet julegaverne hjem på en gang.

Du kan læse mere og komme godt i gang med Cyborg Monday på cybermondaycounter.dk.

Shop fra sofaen

Hvor Black Friday er de fysiske butikkers mulighed for at få kunder i butikken og ryddet ud i varelageret på en gang, så er Cyber Monday de online butikkers pendant. Begrebet er endnu ikke så udbredt herhjemme, og gennem de sidste år har Black Monday spredt sig ikke kun til fysiske butikker, men også til nettet, så de to dage er svære at adskille.

Fordelen ved det er, at du nu har hele to dage til at sikre dig de bedste tilbud hjemme fra sofaen. Er du heldig kan du finde elektroniske julegaver til hele familien til en fraktion af den pris, det sælges til normalvis – men du skal være hurtig på tasterne.

Lav en liste – tjek den to gange

På samme måde som julemanden, kan du have stor fordel af at lave en liste over de ting, du gerne vil have fingre i på Cyber Monday og tjekke, hvor du kan finde de ting, du søger, til de bedste priser. På den måde er du helt klar til at arbejde målrettet på at sikre dig så mange gode tilbud som muligt, når klokken slår midnat, og vildskaben begynder. Det handler om at være utroligt hurtig på tasterne, for der sidder rigtig mange hajer klar til at snuppe tilbuddene i det øjeblik, de frigives.

Jo mere forberedt du er, des større er dine chancer for at være heldig og skaffe dig så mange gode tilbud som muligt. God shopping!


Comments are closed