El-Arbejde Kræver En Bred Vifte Af Værktøjer

en Anden ting, der forventes af ham – for at sikre hans arbejde, men se til, at han ikke er nødt til at komme tilbage igen og igen for at reparere eller justere et dårligt job. Dybest set, det fungerer ved at bære alle de ting og tilbehør, som du vil højst sandsynligt nødt til at opfylde en elektrisk job. For at beskytte dine dyre værktøjer fra deres nysgerrige blikke og fedtede fingre, er du nødt til altid at holde dem inde i din værktøjskasse og låse dem ned, når du er nødt til at tage en pause. Stuk er også brandsikre, som kan være et godt salgsargument ned den vej, hvis du forsøger at flytte.

Et godt valg for tunge job, men er også alsidig nok til håndtering lettere-duty opgaver. Så hvis du er en elektriker, der tackler det meste lys til medium duty bore arbejde, elektriker slangerup dette er sandsynligvis det bedste valg for dig. Det er også en meget alsidig valg med en ½ -tommer nøglefri borepatron. Det har også en interessant hybrid enkelt-muffe ½ “nøglefri borepatron med en ¼” hex. En praktisk 3/8″ nøglefri chuck gør det hurtigt skiftende spiralbor til en leg. Den Metabo HPT 18V Akku Boremaskine (tidligere Hitachi) har nogle fantastiske funktioner og er af en høj kvalitet, akku boremaskine til en overkommelig pris. Alle ti af de bedste boremaskiner til elektrikere, vi har gennemgået ovenfor, er i store kvaliteter, og hver kommer med deres egne fordele og ulemper.

En stor akku boremaskine fra Bosch. 20-V boremaskine. Fantastisk balance, let at manøvrere rundt, og alsidige med to power-indstillinger. Det gør dog ikke give en hammer funktioner, der gør, at det ikke er så alsidig på trods af sin temmelig høje power specifikationer. Det har en meget effektiv, høj-drevne motor med 535 UWO af maximum power, der producerer høj drejningsmoment, og har også en lang batterilevetid. Højt drejningsmoment af 0-450/0-1250 af OMDR. / min. Det huser en 2-speed brushless motor, og på trods af sin 12 V kapacitet, kan det producere en temmelig anstændigt 1,700 RPM rotation og 350 tommer/kg moment. Super kompakt, men kan producere 275 tommer/kg moment for øvelsen driver funktion, og 850 mm/kg for virkningen driver. Meget pålidelig, kompakt og relativt overkommelige 2-i-1 boremaskine og virkning driver, en af de mest alsidige boremaskiner for elektrikere på udkig efter en gå-til at lyse til medium-duty rettelser.

de Fleste 12 V øvelser tilbyde ? Milwaukee M12 er blandt de mest alsidige 12V boremaskiner til rådighed. Skil PWRCore DL529002 er en 12V akku boremaskine beregnet til lette og generelt formål og opgaver. “bore driver funktion og ¼” hex indvirkning bor funktion, som gør det til en meget alsidig, professionel kvalitet 12 V bore-og indvirkning driver. Meget alsidig, og også kommer i en meget robust, høj kvalitet materiale. Det tilbyder 400 inches per pund af magt og kommer med en livstidsgaranti. Dewalt er, igen, en af de største navne inden for elværktøj produktion, og de Dewalt DCD991P2 20-volt er et meget godt bygget, akku boremaskine, meget holdbar og robust. Selv om det ikke indeholder et batteri (og oplader), er det stadig en af, hvis ikke den bedste akku-bore for elektrikere på grund af sin ydeevne og alsidighed. 1 kobling indstillinger giver ekstra alsidighed. Handy design, især med sin dobbelt-handed design, og temmelig alsidig med to-speed indstillinger og justerbart drejningsmoment.

Til dette formål, de bor tilbyder tre forskellige hastighed indstillinger, så kan vi nemt tilpasse øvelsen til at arbejde på en række forskellige overflader. De skal være på tid for aftaler, være gennemsigtige i deres prissætning, og sikre, at du er helt tilfreds med deres arbejde og service, inden de forlader. Den eneste reelle ulempe er, at det kun leveres som standard med 2,0 Ah batterier, men du kan købe 4.0 Ah batterier særskilt, der er kompatible til at give det endnu længere batterilevetid. Let og kompakt, så vi kan sagtens bruge den i snævre rum, og det leveres også med en anti-slip-funktion til at forhindre den fra at glide i din hånd. Dog, det kommer kun med en ¼ -tommer chuck, som måske ikke være for alle. Små hændelser sker i midten af dit arbejde kan påvirke din ydeevne i høj grad. Det er bedre at opsøge en professionel til fastsættelse af smarte gadgets i hjemmet til at benytte problemfri arbejde garanti.


Comments are closed