Data Entry Outsourcing

Virksomheder fra mange brancher som det, forbrugeren, apotek osv. der genererer enorme data hver dag. Det kræver masser af tid og penge til at opbevare op til dato. I betragtning af den lavere labor omkostninger af veluddannede og effektiv arbejdskraft i udviklingslande som Indien er det nu nødvendigt at outsource indtastning af data job for at reducere arbejdskrævende omkostningerne straks.

Data entry outsourcing vil hjælpe virksomhederne med at koncentrere sig om kernekompetencer ved at tildele opgaver til indtastning af data til pålidelige outsourcing leverandør. Indtastning af data job kan outsources i følgende kategorier.

Online indtastning af Data outsourcing

Offline dataindtastning outsourcing

Dokument post outsourcing

Billede post outsourcing

Katalog post outsourcing

Juridisk dokument outsourcing

Medicinsk transskription

Forsikring dataindtastning outsourcing

Virksomheder og institutioner, der normalt har brug for tjenester af data entry outsourcing marketing, reklame & udgivelse, finansielle, hospitaler, gymnasier & universiteter, advokater, olieselskaber og sådanne store organisationer. Karakter af data entry outsourcing kunne være tider konstant og undertiden skal opdateres på daglig basis. Nogle virksomheder kan kræve indtastning af data opdaterer lejlighedsvis.

I var fortiden, dataindtastning simpelthen betyder data ind i computeren. Men digitale revolution har ændret definitionen af dataindtastning. I den nuværende forretningsscenario, er anvendelsesområde og vifte af posten databehandling vokset eksponentielt efter deres betydning og tid følsomhed. Hvor de fleste af de små og mellemstore virksomheder kræver data management services med jævne mellemrum, multinationale selskaber har brug for deres data skal opdateres regelmæssigt.

Mens outsourcing indtastning af data job, der bør udvises forsigtighed at kontrollere troværdigheden af din outsource udbyder. De skal kunne tilbyde forskellige data outsourcing tjenester som indtastning af data, databehandling, dataudtræk, vedligeholdelse af data og så videre. Derudover bør outsourcing udbydere at have god track record for god service og at have veluddannet personale.

Venligst besøg på at vide mere om outsourcing.

Leave a Reply