bil forsikring, en højere ‘Overskydende’ er billetten til lavere præmier

Når du arrangerer din motor forsikringspolice, får du mulighed for at fastsætte, hvor meget overskud du er villig til at betale. Det betyder, at hvis din bil er repareret gennem din forsikringspolice, du nødt til at betale et bestemt beløb til udgifterne. Du vil som regel nødt til at foretage betalingen direkte til garagen, der løser din bil. Hvis din bil er svært beskadiget og er derfor skrevet ud, forsikringsselskabet vil give dig en løsning betaling, minus det overskydende, der er aftalt på politikken.

Hvis ulykken var uden skyld i din egen, vil derefter den anden chauffør forsikringsselskab refundere dig for den overskydende betaling. Dog ikke alle situationer er det simpelt, fordi hvad sker der, hvis anden chaufføren ikke har nogen forsikring?

Det er ulovligt for enhver chauffør i Det Forenede Kongerige til at drive uforsikrede (Se 1988 Road Traffic Act, afsnit 143), alle chauffører skal være forsikret for at dække udgifter, hvis de forårsager skade på en tredjemand. Desværre, mange chauffører tage loven i egen hånd og vælger at køre uforsikrede. Det er umuligt at foretage en nøjagtig vurdering af hvor mange folk kører uforsikret, selvfølgelig, mest uforsikrede bilister vil ikke offentliggøre denne omstændighed.

Transportministeriet har brugt sin egen information og poster til at foretage et kvalificeret skøn, og de foreslår, at så mange som 1 i 20 chauffører kører uden forsikring. På grund af disse mennesker, chauffører, der har forsikring betaler mere på deres præmier, og mange trafikanter er bringes i fare på daglig basis. Det faktum, at mange bilister har ingen forsikring betragtes som et voksende problem i vores samfund.

Hvorfor betyder det noget så meget, hvis du har en ulykke med en uforsikret driver? Tja, hvis ulykken er deres skyld, penge til at betale for dine skader vil komme ud af den motoriske forsikringsselskaber Bureau midler – de får alle deres penge fra industrien, hvilket er grunden til du betaler mere på præmier. Anden Ulempen er, at der bliver ingen at refundere dig overskydende, så du vil være ud af lommen for.

Hvad betyder obligatorisk overskydende?

Når du tilmelder dig din bilforsikring, du bliver nødt til at vælge et overskud, men forsikringsselskabet vil fastsætte det minimumsbeløb, som de er villige til at tilbyde dig. Dette vil blive baseret på din kørsel record og dine personlige oplysninger, og hvis du er en erfaren chauffør med en ren straffeattest, du kan blive tilbudt et minimum overskud på £50. Gennemsnittet for de fleste bilister er £100. På den modsatte ende af skalaen, kan unge bilister eller dem med overbevisning eller ulykker, der var deres skyld blive konfronteret med en obligatorisk selvrisiko på £500.

Hvad betyder frivillige overskydende?

Du kan have mulighed for at sænke dine præmier ved at acceptere en højere selvrisiko. Din frivillige overskydende er det yderligere beløb over den obligatoriske overskud, at du er parat til at betale, hvis du har brug for at gøre erstatningskrav gældende. Fordi du er lovende til at betale forsikringsselskabet mere skadestilfælde, er de købedygtig pass på nogle af besparelserne til dig, så du betaler mindre på præmier.

Min bil er lige blevet forberedt men indtil jeg betale overskydende, de vil ikke give mig min bil tilbage – er det normalt?

Ja, alle garager fungerer på denne måde. For at beskytte dig selv, Giv bilen en fuld kontrol når du afhente det for at sikre, at alle reparationer foretaget til en god standard. Du skal også sørge for du beholde kvitteringen for den overskydende betaling, fordi du bliver nødt til at vise det til tredje part forsikringsselskab at få pengene tilbage. I tilfælde af pengene ender med at være omstridte, også få en kopi af reparation tidsplan, så forsikringsselskabet kan se præcis hvad arbejdet blev udført på din bil.


Leave a Reply