Acid Refluks og halsbrand naturmedicin

Her er en liste over naturlige retsmidler, som du kan bruge, når du har syre refluks eller halsbrand. Ingen grund til at bruge antacida, som har uønskede bivirkninger og indeholder aluminium, som har været forbundet med senilitet og Alzheimers sygdom.

Anis, pebermynte og lavendel

Her er en te, der kan du hjælpe dig med sure opstød og halsbrand. Det vil hjælpe dig med at reducere mængden af syre du har i din mave. Blandes lige sammen beløb af aniseed, pebermynte og lavendel. Gøre en infusion af denne te:

* kogende 2 ½ kop destilleret vand

* Hæld vandet over en teskefuld af naturlægemidler blandingen

* Lad denne te sidde i 3 – 5 minutter

* belaste te og tilføje en lille smule honning hvis du kan lide.

* Placer denne te i en Termokande

Drikke op til 8 oz om morgenen og 8 oz i aften at få lindring af syre refluks.

Anis eller anis-er en kraftfuld herb, der hjælper i fordøjelse betingelser og har mange andre fordele for din krop. Brug kun aske-farvet anis kaldet grøn anis, europæiske anis eller sød anis. Der er to andre typer af anis, stjerneanis og kommen, som ikke bør anvendes her.

Pebermynte er en anden kraftfuld herb for mave betingelser eller halsbrand. Det hjælper i fordøjelsen, mave udspiling, kramper, sår og gas.

Lavendel-kendt for det duft har enorm healing aktivitet for din krop. Er også en fremragende mave støtte. Det er nyttige i at reducere syre i maven.

Betain, Pepsin og Papaya fordøjelsesenzymer

Efterhånden som du bliver ældre, svækker din mave dets evne til at producere saltsyre for at fordøje protein. Det er ufordøjet protein, der fører til syre refluks eller halsbrand. Brug fordøjelses enzymer, der indeholder Betain, pepsin eller HCl med hvert måltid for at sikre dig fordøje alle dine protein.

Papaya fordøjelsesenzymer, som indeholder papain, er også fremragende til protein fordøjelse og du kan bruge dem med hvert måltid. Bruge 500mg eller flere af papaya enzymer pr. måltid.

Ananas

Ananas er en butik hus af enzymer og indeholder bromelain, et enzymer, der reducerer protein. Ananas støtte fordøjelsen, reducere inflammation, og understøtter sår healing. Den friske juice har et højt niveau af enzymer, der vil hjælpe dig stop din syre refluks.

Du kan også købe bromelain som tablet og tage 200-500mg pr. måltid.

Cikorie rod

Cikorie kommer fra en familie af bitre urter, der indeholder endivie og escarole. Kog 1 ½ kop af cikorie rod i 5-10 minutter. Efter det drikke forkølelse til stuetemperatur, denne te til korrekte syre refluks eller halsbrand.

Tilføje disse urter til din salat har også fordele i at forhindre sure opstød. At spise disse fødevarer, er alkaline er den bedste måde at undgå sure opstød og halsbrand.

Ved hjælp af de retsmidler, der er anført her vil give lindring fra din syre refluks. Men mere tilføje vigtigere en salat til din kost hver dag og du vil have mindre syre refluks i dit liv.


Leave a Reply