4 råd til flot og sundt hår

Flot og sundt hår ser bare pænere ud, end gammelt og slidt hår gør. At få et flot og sundt hår behøver faktisk ikke at være den store videnskab. Med ganske få og simple råd kan du give dine lokker endnu mere liv. Lær hvordan i denne artikel.

Få styr på spidserne

Særligt hvis du har langt eller mellemlangt hår, er der risiko for at få spaltede spidser. Spaltede spidser kan blandt andet opstå, hvis du er lidt for hård ved dit hår, når du tørrer det med et håndklæde. Som et alternativ kan du vikle et håndklæde om dit hår – så vil håndklædet absorbere vandet. Naturligvis giver det også mening at få taget spidserne med jævne mellemrum. Det vil give et friskt og fornyet liv til dit hår.

Brug conditioner

Flot hår har brug for ekstra pleje. Det kan en god conditioner give dig. En fugt-conditioner er med til at give håret den fugt, der får det til at se friskt og velplejet ud. En conditioner bør du ikke bruge hver gang, du vasker dit hår. 2-3 gange ugentligt vil være det bedste for de fleste. For at få mest ud af din conditioner, bør du massére den stille og roligt ind i hårrødderne og lade den sidde et par minutter, før du vasker den ud. Det kan også være en god idé at bruge hårkur et par gange om måneden.

Farvel til hårtørreren

Bruger du hårtørrer hver eneste dag, er det ikke godt for dit hår. Den varme luft kan skade håret og gøre det tørt. I stedet bør du så vidt muligt lufttørre dit hår på en naturlig måde. Det kan du for eksempel gøre, hvis du cykler eller går på arbejde.

Besøg din frisør med jævne mellemrum

For at blive tyndet lidt ud og få taget spidser, bør du besøge din frisør med jævne mellemrum. Så undgår du at gå rundt med ødelagt og usundt hår.

Find billige hårprodukter på Singles Day

Gode hårprodukter koster desværre penge. Mange af netbutikkerne og de fysiske butikker har dog ofte rigtig fine tilbud på hårprodukter. Du kan for eksempel finde gode tilbud på hårprodukter til Singles Day. Singles Day er en af de største handelsdage globalt, og rigtig mange danske forretninger har taget dagen til sig. Her har du rig mulighed for at shoppe flotte og velduftende hårprodukter fra mange af de førende brands. Der findes rigtig mange butikker med hårprodukter på det danske marked. Derfor kan det godt betale sig at lave lidt research, hvis du vil finde de bedste Singles Day Tilbud. Singles Day kan også være en rigtig fin lejlighed til at få prøvet nye hårprodukter, du længe har haft i kikkerten.


Leave a Reply