Nyheder

Torsdag den 27. april 2017, kl 19.30-21.30

En aften i selskab med din stemme


Sted: “Dansetten” bag Dansebjerg, Ørbyvej 1 (mellem Brundby og Ørby)

Kontakt.: Kropsglad v. Rikke Uglehøj, 51920029, kropsglad.dk

Pris: Kr. 150. Mobilpay eller kontant
Tilmelding: 51920029, kropsglad.dk

Lad din stemme udfolde sig på nye måder. Stemmen er den direkte forbindelse mellem krop og sind. Denne aften vil vi lave enkelte øvelser i en kærlig og rummende atmosfære, så du kan føle dig tryg i at udfolde dig med stemmen. Kræver ingen sangkundskaber.

Hvis du deltager i en eller begge af Rikkes workshops, får du 150 kr. i rabat på en valgfri personlig session hos kropsglad. Gælder torsdag – søndag i uge 17.
 
 

Lørdag 29. april 2017,  kl. 11 – 13.30

Oplev skoven med dine sanser

Mødested: Parkeringspladsen op til Brattingsborg Skov, Samsø


Kontakt.: Kropsglad v. Rikke Uglehøj, 51920029, kropsglad.dk

Pris: Kr. 150. Mobilpay eller kontant

Tilmelding: 51920029, kropsglad.dk

Vi vil undervejs både være stille, synge intuitivt, lytte, nyde og favne træerne. Det er ingen betingelse at synge med, man må gerne lytte og nyde.
Medbring: Tøj du kan holde dig varm og tør i, uanset vejr. Vi kommer også til at sidde stille. Siddeunderlag, evt. tæppe. Pak det hele i en rygsæk og husk varm og/eller kold drikke.

Se her hvad mere Samsø byder på i uge 17.

https://www.visitsamsoe.dk/inspiration/uge-17-aktivt-liv-velvaere/

 

NYT
Sessions i København
Nyrnberggade 21 1. 2300 Kbh.S
 
Kommende datoer 2017
1. maj
15. maj
19. juni
10. juli

 
 

Leg med stemmen og lydhealing.

Torsdag den 29. sep., 27. okt., 10., 24. nov., 8. dec. 2016
 
Onsbjerg Lilleskole, Samsø Kl. 19-21
 

Kræver ingen forkundskaber, ej heller tilmelding.
 
Hvad er det?
En chance for at lære din stemmes muligheder at kende.
Får du sagt det du gerne vil, i frygt for at lyde fjollet eller uvidende? Undlader du at synge, fordi det har du fået at vide engang, at det lyder forfærdeligt når du prøver at frembringe en tone? Eller du får ikke dig selv bragt frem i lyset, af frygt for at fejle.

Uha, tør jeg det?
Jeg vil skabe et trygt rum i en atmosfære af lethed, umiddelbarhed og legende glæde, begejstring, nærvær, nysgerrighed og opdagelse af kroppens reaktioner, når stemmen bliver brugt på nye måder, skærpelse af lytteevnen og din egen opmærksomhed ind i kroppen. På forskellige måder vil du lære din stemmes potentiale bedre at kende. Øvelser med kroppen, vil vække den intuitive urgamle egenskab, stemmen – uden ord – lyden og din egen kraft. Her er ingen lyde rigtige eller forkerte, det er dit unikke udtryk!

Lydhealing
Aftenen slutter af med, at du slapper af og modtager lydhealing. Der er det mig der synger uden ord for de tilstedeværende, for at integrere aftenens udtryk som indtryk, og mærke roen og livet strømme i din krop.

Lyden er vibrationer, og kan måles i frekvenser. I vand bevæger lyden sig endnu stærkere.
”Blandt havets dyr er der mange blandt andet delfiner, hvaler og marsvin, der kommunikerer ved hjælp af lydsignaler. Disse signaler kan være i form af kliklyd eller af høje eller dybe toner. Lyden kan nå betydeligt længere i vand end i luft, og lydens hastighed i vand er over fire gange større end den er i luft.” http://virtuelgalathea3.dk/

Et menneske består af cirka 55-75 procent vand, og hver eneste celle i kroppen, blodet, alle vores forskellige slags væv, selv knoglerne, indeholder vand.

Fordi kroppen for en stor del består af vand, og fordi lyd bevæger sig hurtigere igennem vand, er kroppen modtagelige for lyden og dens virkning.

Lyden kan derfor være dybt helende.
Følelsesmæssigt kender vi fx. lydens påvirkning fra musik. Forskellige stilarter kan vække forskellige følelser og stemningslejer hos os.

Når du modtager lydhealing, modtager kroppen de toner og frekvenser den er åben for, og helingen af kroppens celler finder sit naturlige leje for din krop.

Praktisk info:
hver aften på Onsbjerg Lilleskole er uafhængige af hinanden, så du kan komme én eller flere gange.
Tilmelding ikke nødvendig, bare kom med åbent sind og lysten til at lege med din stemme.
Medbring et tæppe og en flaske vand.
 
Har du spørgsmål så ring til Rikke 5192 0029